Dalton

PRODUCT DETAILS

€109,99

 • Merk: Brendel
 • Maat: 53 – 18 – 140
 • Kleuromschrijving: Mat zwart
 • Vorm: Cateye
 • Geslacht: Vrouw
 • Materiaal: Roestvrij staal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Falke Mally avatar
  Falke Mally

  Zeer mooie en comfortabele bril!

Meer informatie

Made in Belguim
100% Recycleerbaar
Roestvrij, kwaliteitsvol

Online Bril bestellen

Online je nieuwe bril bestellen is misschien best spannend. Bij ons niet! In onze virtuele paskamer pas je elk willekeurig montuur en zie je direct of deze bij jouw gezicht staat. Heb je een montuur gevonden waar je enthousiast over bent? Dan klik je op ‘bril bestellen’. Voordat je dit doet, is het wel handig dat je een goede oogmeting (ook wel een brilrecept) hebt gedaan. Ons assortiment is groot. Sterktes van -10 t/m +10, cilindersterktes en multifocale brillen; niets is ons vreemd.

Koop je bril op sterkte

Jouw nieuwe bril was nog nooit zo betaalbaar. En een betaalbare bril betekent bij ons ook nog eens een hele goede kwaliteit. Want waarom zou een bril onnodig duur moeten zijn? De reden dat wij de brillen zo duurzaam kunnen aanbieden, is omdat we al onze brillen zelf maken. Een team van vakmensen staat elke dag in onze glasfabriek om de mooiste monturen van op maat geslepen glazen te voorzien. Jij vraagt, wij draaien.

Vergoeding van je bril

Natuurlijk wordt je Pure Vision bril door de verzekering vergoed. Het verschilt per verzekeraar of je brilvergoeding standaard in je basisverzekering zit of niet. Over het algemeen wordt een ‘standaard’ bril niet meeverzekerd in de basisverzekering. Hier heb je in de meeste gevallen een aanvullende verzekering voor nodig. Welke regel voor jou opgaat, ligt helemaal aan jouw verzekeraar. De enige manier om te weten te komen hoe je verzekerd bent, is om je verzekeringspolis door te lezen. Controleer dan ook direct wat de dekking is en de frequentie van de brilvergoeding. Bij de ene verzekeraar heb je namelijk ieder jaar recht op een brilvergoeding, terwijl je bij de andere verzekeraar om de 2 jaar een nieuwe bril uit mag zoeken.

Één reactie op “Dalton”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *